Stockholms mest funktionella attefallshus

Behöver du extra ytor till dina intressen? Eller kanske någonstans där dina släktingar kan bo vid besök? Då kan ett attefallshus i Stockholm vara det som krävs för att alla ska få sin plats.

En extra yta kan du säkert alltid göra något nyttigt och bra av. Kanske vill du ha en bastu och relax? Sovmöjligheter till dina släktingar? En ateljé där du kan måla? Eller en möjlighet för dina barn att flytta hemifrån tidigare? Ett attefallshus blir precis det du önskar av det, och det är bara du själv som bestämmer hur du vill inreda de trettio kvadratmeterna. Kanske blir det någon riktigt bra funktion, eller så går du helt på nöje. Eller varför inte få Stockholms mest funktionella attefallshus genom att kombinera flera av de funktionerna?

Attefallshus i din smak

Det enda som sätter gränser i ett attefallshus är byggytan. Men det finns inget som säger hur taket ska se ut. Därför är det många som väljer attefallshus med en lite högre takhöjd så det får plats ett sovloft. Det blir en perfekt yta för att kunna få plats med övernattande gäster. Men det blir också en bra plats där du kan lagra andra säsongers kläder, julpynt eller vad som helst som du vill ha inomhus men inte framme. Detsamma gäller alla ytskikt. Du kan välja billigare varianter med enklare material och fönster. Eller så slår du till och väljer tillval så att du får ditt eget lilla slott, bara i ett mindre format. Läs mer om attefallshus på denna hemsida: https://www.attefallshusstockholm.nu/

27 Sep 2021