Snygg och prisvärd badrumsrenovering i Göteborg

Bor ni i Göteborg och planerar att renovera badrummet? Då gäller det att se upp då det är mycket som kan gå fel vid en badrumsrenovering. Här kommer några tips på hur man undviker fallgroparna.

Badrummet renoverar man inte särskilt ofta och därför är det extra viktigt att det blir precis som man önskar när man väl gör det. Men eftersom badrummet används dagligen och måste stå emot fukt och vatten, krävs det särskilt utbildade hantverkare vid renoveringen. Slarvar man med detta och man drabbas av fuktskador på grund av felaktiga installationer, kommer inte hemförsäkringen att gälla. Därför är det väldigt viktigt att man försäkrar sig om att den byggfirma man anlitar är certifierad för våtrumsarbeten. Då en badrumsrenovering i Göteborg lätt blir kostsam är det viktigt att redan från början göra upp en budget över hur mycket renoveringen får kosta.

Vid en badrumsrenovering är planering och färgval extra viktiga saker

Innan man sätter igång med renoveringen kan det vara bra att fundera över om det är något som inte fungerar med det gamla badrummet. Kanske vill man byta plats på tvättställ och toalett? Eller slänga ut badkaret och i stället sätta in en dusch för att även få plats med förvaring? Badrummet får gärna sticka ut lite men det kan ändå vara bra att tänka till lite extra när det kommer till färgval och stil. Ett badrum renoverar man ungefär vart femtonde till tjugonde år, vilket innebär att man måste stå ut med färgvalet i ganska många år.

18 Mar 2022