Snabbt papptak i Göteborg

Vad ska man välja för tak om ekonomin är lite knackig? Viktigt att veta är att man inte behöver tumma på kvaliteten även om man väljer ett billigare tak. I Göteborg hittar man bra papptak.

Anton älskade att bygga och var riktigt händig. Men oturen hade varit framme på senaste byggprojektet och han hade skadat ena armen. Vilket i sin tur ledde till sjukskrivning. Något som inte fanns med i den tidsplan han hade för nuvarande jobb. Ett hus som praktiskt taget redan var sålt.

Pengarna skulle komma in först när försäljningen var klar så nu var budgeten lite tajt på grund av sjuklönen. Han ringde en kompis som arbetade som takläggare för att få ett bud på takläggning och jobb.

Papptak den perfekta lösningen i Göteborg

Stefan, hans kompis, mötte honom vid huset och gjorde en koll. Konstaterade att det bästa var att lägga papptak. Anton var skeptisk. Skulle det inte ha en väldigt kort livstid. Men Stefan försäkrade att det fanns papptak av riktigt bra kvalitet. Skötte man bara om det bra kunde taket klara sig länge.

Dessutom gick det väldigt snabbt att lägga. Det skulle hålla ner arbetskostnaderna. Han ville dock se anbudet först innan han gick vidare med projektet. Visste att han skulle anta det men ville sätta lite press på takläggaren samtidigt som han fick tid på sig att läsa på om dessa papptak. Någonstans läste han att det kunde hålla i decennier om man valde ett bra papptak. Det avgjorde saken tillsamman med den positiva offerten han fick av Stefan. Läs mer om papptak på denna hemsida: papptakgöteborg.se

12 Jan 2022