Smart badrumsrenovering på Lidingö

Hur badrumsrenovering på Lidingö ska göras vet bara de som bor där. Designen är viktig för kunden men hjälpen och kunskapen hittar man hos hantverkarna.

Funderingar och samtal fyllde Anna och Kristians liv för tillfället. De hade lyckats att komma över sitt drömhus på Lidingö. Det låg inbäddat i grönska och hade tillräckligt med rum för att ge rum till alla barn de planerade att skaffa. Dessutom skulle båda ha eget kontor och i källaren fanns en ordentlig tvättstuga intill garaget.

Huset var alltså precis vad de önskade men det betydde inte att det inte behövde renoveras, snarare tvärtom. Första projektet var båda överens om skulle vara badrummet, då de var eniga om att det och köket var de viktigaste rummen i huset. Grundtankarna fanns men de valde att kontakta ett företag som kunde guida dem.

Badrumsrenovering när en dröm blir sann

Tillsammans med en hantverkare kom de fram till en plan om hur de skulle renovera badrum på Lidingö. Hantverkaren hade under ett besök frågat om de inte ville öppna upp så att det lilla rummet som angränsar till badrummet användes till ett större badrum. Något som de inte tänkt på men gärna kunde tänka sig.

Idén öppnade upp för andra spännande möjligheter. Nu kunde de installera både ett badkar med massage och en lyxig dusch med allt vad det innebar. De bestämde sig för golvvärme och handduksvärmare. De visste redan innan man började riva väggen att det skulle bli ett badrum som skulle bli något utom det vanliga.

14 Sep 2022