Slarva inte med en takbesiktning i Stockholm

Tänk att något som är så viktigt också kan vara så svårt att hålla koll på. Men med en takbesiktning kan du lugna dina nerver och få en ordentlig koll på hur det står till med ditt hus i Stockholm.

Har du bokat en takbesiktning i Stockholm på den senaste tiden? Inte det? Förhoppningsvis har det då att göra med att du inte har något tak som du behöver besiktiga, om du exempelvis bor i en lägenhet. Men om du äger ditt eget hus så är det oerhört viktigt att du då och då ser till att se över ditt tak. Först och främst ska det förstås vara något som du själv ska göra, men om du inte är så duktig på tak så kan det vara klokt att ta hjälp. För ett tak kan börja läcka utan att du ens märker av det. Det kan uppstå stora skador som växer för varje dag, utan att du har en aning om att det sker. Och det är då som takbesiktningen är viktig.

Takbesiktning vid försäljning

En takbesiktning är förvisso viktig, men det är ändå inget som du ska göra varje år. Du kan göra det för att du misstänker en skada eller att du vet att det finns en skada men undrar hur allvarlig den är. Det kan också vara för att det var länge sedan du kollade upp ditt tak eller så kan du stå inför en försäljning och vill kunna visa skicket på ditt tak.

20 Dec 2021