Proffsig målerifirma i Stockholm

Om man bestämt sig för att renovera men inte vet hur det går till eller inte är särskilt förtjust i tanken finns ett annat alternativ att få det gjort. Nämligen genom att hyra in en målerifirma.

När Wilmer äntligen hittade huset han länge drömt om blev det inte som han tänkt sig. När han svängde in på uppfarten första gången var det kärlek vid första ögonkastet.

Hans drömhus var i tankarna inflyttningsklart. Det var inte detta hus. När han klev in och såg allt jobb som krävdes gick han ut.. Besviken åkte han därifrån. Men tankarna på huset fanns där hela tiden. Till och med när han sov.

Wilmer berättade om sitt dilemma för sin bästa vän. Vännen förklarade att det var bättre att köpa ett hus han verkligen ville ha än ett som var färdigrenoverat som var så där. Och visst hade han rätt. Han skulle ge ett bud och kontakta en målerifirma i Stockholm och få offert på jobbet.

Målerifirman levererade

Wilmer åkte några veckor senare ut till sitt nya hus tillsammans med en av de anställda från den målerifirma han hyrt in. Tillsammans gick de igenom vad som skulle målas och i vilka färger. De skulle även ta tag i fönsterkarmarna och den flagnande verandan.

Wilmer kunde inte tro sin tur när det visade sig att de kunde hjälpa till med både badrum och golv. Visst skulle det kosta en del men det skulle han tjäna in i tid och produktkostnader. Dessutom kunde han använda rot-avdraget för tjänsterna.

22 Jul 2021