Prisvärt med fönsterrenovering i Stockholm

En fönsterrenovering är mycket billigare än ett fönsterbyte. Men det är tyvärr inte alla fönster i Stockholm som det lönar sig att renovera. Här är några tips.

Ett fönsterbyte är kostsamt och kräver dessutom ofta andra renoveringar. Betydligt billigare och smidigare är en fönsterrenovering. Men tyvärr är det inte alla fönster som går att renovera. Fönster av PVC går inte att renovera, likaså träfönster tillverkade på sextio- och sjuttiotalet. Det beror på att fönster under den tiden vanligtvis tillverkades av sämre virke enligt parollen slit och släng.

Har man däremot äldre fönster från början av seklet och framåt, eller träfönster av bra virke tillverkade de senaste årtiondena, ska man absolut satsa på en fönsterrenovering. Underhåller man sina fönster och renoverar dem när det behövs kan de hålla i stort sett hur länge som helst.

Företag specialiserat på fönsterrenovering i Stockholm

Är ni intresserade av en fönsterrenovering för er BRF i Stockholm? Eller är du en privatperson som vill ha hjälp med att renovera fönstren på villan eller sommarstugan? Anlita i så fall en firma som är specialiserad på fönsterrenovering. Eftersom priserna kan variera en hel del mellan olika företag ska man alltid ta in mer än en offert.

Men för att fönsterrenoveringen ska bli perfekt och riktigt hållbar måste man även titta på erfarenhet och vilka andra kunder firman har. Be även om referenser och ring upp dessa och ställ frågor. Det är också viktigt att man skriver ett tydligt avtal med det företag som man väljer att anlita.

21 Jul 2023