Modern golvslipning i Stockholm

För den som inte har utfört en golvslipning på många år, kan det komma som en glad överraskning hur snabbt och lätt en modern golvslipning är i Stockholm.

Minnen av en golvslipning för länge sedan i Stockholm, hade gjort att det inte fanns någon tvekan för paret. Det hade varit en upplevelse som bestod i att en mycket tung maskin, med stark egen vilja, skulle kämpas fram på ett sätt som inte gjorde stora gropar i golvet. En uppgift som gjorde att man hade fått lägga flera besök hos såväl en massör som en kiropraktiker.

För att inte tala om hur mycket tid man hade lagt på att få bort allt damm ur huset. Det hade satt sig i alla gardiner och till och med tapeterna hade ändrat färg. Allt på grund av det damm som hade sprutat ut ur golvslipningsmaskinen.

Golvslipning med dagens maskiner i Stockholm

Idag ser det mycket annorlunda ut, när man ska slipa golv i Stockholm. För dagens maskiner är betydligt mer smidiga och man kan även välja en maskin som har en dammsugare monterad, så man slipper dammet helt och hållet.

När familjen fick höra det så utbröt det stor glädje över hur tekniken har gått framåt. Men man bestämde sig ändå för att golvslipning är något som ska utföras av de som har det som yrke. Istället lade man sin tid på att åka till skogen och ta en riktig långtur med hunden. Det var extra härligt eftersom man visste att golvet samtidigt blev slätt och snyggt.

12 Feb 2023