Målare i Kungsbacka tapetserar om väggarna

Anlita en målare i Kungsbacka när det är dags att tapetsera om och mönsterpassa tapeterna. Då får man ett pålitligt resultat varje gång man behöver tapetsera.

Felicia gick nästan med hoppande steg in på köpcentret i Kungsbacka. Felicia hade tittat på olika lägenheter i innerstan, Kolla och Björkris för att se vilket utbud det fanns. Visst skulle hon kunna titta ute i Onsala också, men hon ville ju flytta lite längre hemifrån.

Nu hade hon dock hittat den perfekta lägenheten på Kungsgatan. Att hon lyckats vinna budgivningen var helt otroligt. Hon hade redan börjat fundera på möbler och lampor som skulle få komma in i lägenheten. Felicia och hennes mamma skulle ta en snabbfika på cafét innan de skulle åka och titta på tapeter till lyan.

Snygg mönsterpassning av målare i Kungsbacka

Tapeterna som var där nu var rätt okej om man var en tant på 70 tyckte Felicia. Hon ville gärna slippa kornblåa tapeter från slutet av nittiotalet. Felicia drömde om både kliniskt vitt och ljuvliga blommor som exploderar i färg. Att sätta upp tapeter hade hon aldrig gjort förut.

Kanske hon skulle klarat av det egentligen, men Felicia kände att hon föredrog att det kom en målare och löste det istället. Nästa gång kanske hon skulle försöka tapetsera om själv, men denna gång fick en av Kungsbackas målare komma och lösa arbetet. Själv skulle hon bara se ut ett par läckra tapeter till sina två alldeles egna rum. Äntligen var det dags att flytta hemifrån och stå på egna ben.

16 Apr 2023