Hjälp att rita din tillbyggnad

Du hade verkligen behövt ytterligare ytor i ditt hem, men du vet inte hur du ska få till det. Den goda kontakten med ett byggbolag är bra, men du vill ändå veta att du får en tillbyggnad som passar.

Världen av byggnationer är verkligen gigantisk. Du har spenderat timmar på att titta på bilder med tillbyggnader, men du hittar inget som ser ut som ditt hus och hur du vill ha det. Och även om du hade gjort det så behöver du ju ändå någon som kan göra ritningar och skicka in alla handlingar för bygglov. Du sätter dig därför ner vid datorn och letar efter en arkitekt i Stockholm, som har referensobjekt som du känner är i din smak. Det är ju viktigt att ni talar samma formspråk och att du kan lita på att det blir ett resultat som du trivs med.

Bestäm grunderna själv

När du ska kontakta en arkitekt i Stockholm är det några punkter som du bör ha svar på. Hur stor ska tillbyggnaden vara? Vilka funktioner vill du ha i tillbyggnaden? Och hur vill du att tillbyggnaden ska se ut, i stora drag? Det är inte heller oväsentligt att du meddelar arkitekten vilken budget som du har att förhålla dig till. För det finns alltid hörn som kan kapas eller material som kan vara lyxigare. På det sättet kan du spara mycket tid hos arkitekten, och tid är pengar. Med ett bygglov är det sedan dags att skapa tillbyggnaden.

27 Jun 2021