Golvläggare kom till räddning i Stockholm

Ibland kan saker och ting vara enklare än vad man tror. Är det inte det kan man alltid be en golvläggare i Stockholm att lägga det nya golvet i hallen.

Sonhustrun Anna hade varit den som såg till att Astrids hus hölls i toppskick. Hade det varit upp till henne själv hade inget blivit gjort alls. Nu var det dags för hallen. Den var första intrycket för en ny besökare. Astrid hade sina misstankar om att sonhustrun gjorde sig allt bekymmer för att förbereda för försäljning.

Som tur var hade sonen kunskaperna som krävdes för att renovera så mer än kostnader för golvet skulle det inte bli. Anders, som han hette, skulle lägga golvet själv vilket skulle spara en hel del pengar. Redan kommande vecka skulle han komma för att riva ut det gamla och följande helg skulle det nya läggas in.

Golvläggare fick akut jobb

Golvet bröts upp och all bråten fraktades bort till soptippen. Det nya golvet hade de köpt och det skulle transporteras till hennes hus under fredagen så att det bara vara att börja på lördag förmiddag. Samma morgon ringde telefonen hemma hos Astrid. Det var sonhustrun som berättade att Anders halkat och brutit benet.

Nu var goda råd dyra. I hennes hall fanns inget golv och nu kunde Anders inte lägga det. Som tur var hade han kontakter i branschen och hade kontaktat en golvläggare i Stockholm som kunde komma ut och lägga golvet under söndagen. Vänner på rätt ställen var en stor fördel vid tillfällen som detta och det var Astrid glad för att Anders hade.

28 May 2023