Golvläggare i Stockholm lägger in vackra trägolv

Är det dags för dig att lägga in ett nytt och fräscht golv? Kunniga och erfarna golvläggare i Stockholm erbjuder tjänster som golvläggning, underhåll och slipning av köksbänkar med mera.

Att lägga in ett nytt golv tycker många låter lockande att göra på egen hand. Du kanske själv har funderat på att lägga ett golv då det låter enkelt. Det finns mängder av snabblösningar på marknaden som exempelvis klickgolv. Nu är det inte så enkelt som det låter att lägga ett golv då underarbetet kräver en hel del kunskap. Ett väl utfört underarbete krävs för att golvet ska bli slätt och ligga stadigt på plats. Det är nödvändigt att jobbet utförs av en erfaren och kunnig fackman om du till exempel vill ha en komplicerad mönsterlagd parkett. Om du ska ge dig på att lägga ett trägolv själv behöver du verktyg som sticksåg, fogsvans, vinkelhake, distanskilar, tumstock, bakslagare och spännband för golvläggning med mera. Anlita en golvläggare i Stockholm så kan du känna dig lugn och trygg med att allt utförs professionellt.

En golvläggares tips för ditt trägolv

Om du väljer rätt träslag är ett trägolv ett bra val ur miljöhänsyn. Du bör se till att sköta om ditt trägolv så det får ligga kvar under en längre tid. Trägolv är enkla att hålla rena och bidrar till ett trivsamt klimat inomhus. Till vardags räcker det med dammsugning och avtorkning med en lätt fuktad mopp. För att uppdatera utseendet går det enkelt att slipa, lacka eller vaxa om ditt trägolv.

27 Nov 2021