Fantastisk målare i Nacka

Vilken typ av målare behöver man vid renovering av barnrum i Nacka? Det beror på om man vill ha en bra hantverkare eller en som även är kreativt lagd.

Föräldrarna till Alva, fem år, hade funderat på vad de skulle kunna göra för att förgylla sin dotters vardag. Hon hade varit ledsen då hennes bästa kompis flyttade till en annan ort. Efter att ha diskuterat länge och väl kom de fram till att de skulle renovera hennes rum och göra det lite roligare.

Projektet passade bra i tiden då de trots allt ändå behövde renovera då det var lång tid sedan sist. De visste att hon gillade hästar och rosa så de hade en liten idé om hur det skulle se ut. Däremot var ingen av dem särskilt kreativa så istället för att ge sig in på något som de inte kunde bestämde de sig för att ta hjälp.

De kontaktade en målare i Nacka som de hört var både duktig och kreativ. Något som passade alldeles utmärkt till detta projekt. De ringde och frågade om denne kunde komma ut till dem för att se vad som kunde göras för att ge deras dotter ett stort leende på läpparna.

Målare hittade svaren

Paret berättade för målaren i Nacka hur deras tankar hade gått över renoveringen. Målaren frågade om de ville att han kontaktade en snickare han kände så att de tillsammans kunde forma rummet. Det tyckte paret var en bra idé och efter att ha pratat ihop sig vid köksbordet fick han fria händer.

Paret hade planerat en tripp till flickans mormor för att målaren och hans vän skulle få jobba ostört. Så de ville givetvis inte att dottern skulle se vad som var på gång. Det skulle ju bli en överraskning. Så de packade sina saker och gav sig iväg en tidig morgon innan målaren kom.

Hemma igen var de så nyfikna på hur det hade gått. Men de hade aldrig kunnat förbereda sig på det och blev själva överraskade. Målaren hade målat väggarna rosa med vita moln och på den ena väggen satt en väggtapet med en häst på en sommaräng. Där fanns en loftsäng med ett skrivbord under i mörkare rosa. En riktig flickdröm och det önskade leendet lät inte vänta på sig.

Hos www.målarenacka.nu kan man kontakta målare för hjälp med sina måleriprojekt.

11 Nov 2023