Braskamin för olika boenden i Stockholm

Många i Stockholm önskar att de kunde ha en braskamin hemma att mysa vid under mörka kalla kvällar. Vad de kanske inte vet är att det troligtvis är möjligt.

Kvällen var mörk och ute ven vinden i träden och regnet smattrade mot fönsterrutan. I soffan under en filt kurade Andreas och Bianca. Medan de väntade på att kvällens film skulle börja och de skulle sätta popcornskålen mellan sig diskuterade de drömmen om att ha en braskamin att vila ögonen på.

De kom överens om att när de så småningom skaffade ett hus var det något av det första de skulle göra. Installera en braskamin i vardagsrummet. Men än så länge bodde de i en lägenhet i Stockholms innerstad och fick nöja sig med den sköna filten i alpackaull, vilket inte heller var så tokigt.

Braskamin - dröm eller verklighet?

Andreas satt i soffan och läste en bok när Bianca kom rusande in i lägenheten. Först trodde han att det hänt något hemskt. Sedan såg han hennes ansikte och förstod att hon hade varit med om något spännande. När hon äntligen hämtat andan sa hon att de kunde köpa en braskamin i Stockholm som kunde installeras i lägenheten.

Hon berättade att det fanns en braskamin som inte behövde någon skorsten. De kunde visserligen inte elda med ved utan använda miljövänligt spisbränsle vad det nu var. Andreas letade fram företaget på mobilen och såg att de kunde boka ett hembesök. Han fyllde i formuläret med detsamma. Nu ville han veta om det äntligen fanns en möjlighet till braskamin.

8 Oct 2022