Badrumsrenovering nödvändig i Bromma

Tyvärr händer oförutsedda händelser ibland som gör att man måste ta till åtgärder. Så har man läckage i väggen i badrummet behövs badrumsrenovering i Bromma.

Som de flesta var Anna trött när hon under morgonen tog en dusch. Det var inte förrän på kvällen som hon upptäckte att en kakelplatta satt lite löst. Hon påpekade det för sin man Anders och de bestämde att ringa till en rörmokare dagen därpå. Det var bäst att ta det säkra före det osäkra.

Rörmokaren kom och konstaterade genom mätning att det fanns en fuktskada bakom kaklet. Det var det som orsakade att kaklet släppte. De skulle var tvungna att riva ner kakel och torka ut väggen och laga eller byta det rör som hade gått sönder. De fick fundera på om de ville laga problemet eller passa på att renovera badrummet.

De valde badrumsrenovering

Efter att ha funderat bestämde de sig för att göra en badrumsrenovering i Bromma då det var länge sedan sist. De informerade rörmokaren som arbetade på den byggfirman som valdes ut för jobbet. Planeringen gjordes med stor hjälp av företaget. De hade allt som skulle behövas för renoveringen inklusive personal som elektriker, rörmokare, kakelläggare med mera.

Paret valde handfat, toalett och en lyxigare dusch och passade även på att lägga in golvvärme. Badrummet fick en vit look som kändes ny och fräsch. Utseendet de valt gjorde att kostnaderna inte alls blev så höga som de själva räknat på. Dessutom gjorde rotavdraget sitt och sänkte priset ytterligare. Hör av dig till en renoveringsfirma här: www.badrumsrenoveringbromma.nu

26 Sep 2022