Att utföra en golvslipning i Stockholm

Vet du egentligen vad som gäller när det handlar om golvslipning i Stockholm? Här kommer några korta och lätta instruktioner för dig som vill veta lite mera.

För det första måste de rum som ska slipas tömmas på allt som finns därinne. Det kan gälla möbler och det kan vara prydnadssaker och gardiner samt annat som hör till inredningen. När det är gjort tar du bort alla de lister. Då blir det mycket enklare att komma åt i slipningen.

Du måste ha en skyddsmask för att förhindra att dammet kommer in i dina lungor. Nuförtiden finns det riktigt bra maskiner som inte dammar alls så mycket, men ska du hyra själv kanske dessa inte finns att få tag i där du bor. Tre olika sorters slippapper behöver du dessutom köpa in för bästa resultat.

Bra tips vid en golvslipning i Stockholm

När du sätter igång med golvslipning är det viktigt att du för maskinen med jämna rörelser över golvet. Stannar du till med slipen igång kan det blir gropar i golvet och det är säkert inget du vill ha. Först kör du med det grova slippappret, sedan mellangrova varianten och till sist tar du det lite finare slippappret.

Det är viktigt att ha en mindre maskin också, som komplement till den stora. Det är för att du ska komma åt i hörnen ordentligt och nå ända in till väggen. Var förberedd och boka din slipmaskin i Stockholm i god tid så du slipper stå utan när du väl tänkt köra igång. Läs mer om golvslipning på denna webbsida: stockholmsgolvslipning.nu

27 Jun 2022